Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

Info

Tallers Oberts BCN 2022

21 – 29 de maig

ATENCIÓ!
S’amplia el calendari i passa a celebrar-se durant 9 dies consecutius:
Les jornades de portes obertes d’espais de creació d’enguany seran del 21 al 29 de maig de 2022.


Els i les visitants tindreu l’oportunitat de visitar els espais de creació en les dates que els participants han cregut oportunes, dins la proposta de calendari del projecte.

Poseu-vos en contacte amb els artistes i espais de creació per assegurar-vos que podran atendre-us!

Sobre Tallers Oberts BCN.

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb els i les artistes plàstics/-es, artesans i artesanes professionals. Una ocasió única per a la ciutadania per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadores, creadores i professionals relacionats.

Un cap de setmana a l’any, la comunitat creativa s’uneix en un mateix projecte amb l’objectiu comú de donar suport a artistes, artesans i artesanes locals, contribuint així a la difusió del seu talent i ofici.

Aquest projecte és fa possible gràcies a l’Associació d’Artistes i Artesans de FAD (A-FAD), institucions del Foment de les Arts i el Disseny (FAD), amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la generalitats de Catalunya (CCAM) i el Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat.

Sobre A-FAD.

L’A-FAD és l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, fundada l’any 1973 fruit de la revitalització del concepte artesà, tant entre els creadors i creadores com entre el públic en general.

L’A-FAD creu en un i una artista i un artesà i una artesana que està en constant evolució i creixement, per la qual cosa, fomenta la idea d’A-FAD com a comunitat artística, aprofitant les sinergies entre els creadors i creadores com a font d’enriquiment.

L’A-FAD ha desenvolupat, al llarg de prop de 40 anys, una important tasca de divulgació i promoció del món de l’art i l’artesania, a través de la celebració d’exposicions col·lectives, la presència en fires importants dins del sector, la convocatòria de premis i l’organització d’esdeveniments de promoció de les arts.

En definitiva: gràcies als seus socis i sòcies, col·laboradors i patrocinadors, es fan possibles projectes com Taller Oberts BCN.

Fes-te soci o sòcia!

Pots consultar totes les avantatges d’associar-te a l’A-FAD aquí.

Contacte.

Edifici Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37–38
08018 Barcelona

tallersobertsbcn@a-fad.org
info@a-fad.org