Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

Info

Tallers Oberts BCN 2021

29 – 30 de maig

Dissabte 29.5 de 11:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00

Diumenge 30.5 de 11:00 a 15:00

Sobre Tallers Oberts BCN.

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb els i les artistes plàstics/-es, artesans i artesanes professionals. Una ocasió única per a la ciutadania per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadores, creadores i professionals relacionats.

Un cap de setmana a l’any, la comunitat creativa s’uneix en un mateix projecte amb l’objectiu comú de donar suport a artistes, artesans i artesanes locals, contribuint així a la difusió del seu talent i ofici.

Actualment l’organització de Tallers Oberts BCN està treballant per que la plataforma web reculli i doni visibilitat a tots els creatius i creatives repartits a Catalunya, a més de fer-la  accessible tot l’any. Mentrestant les jornades de portes obertes d’espais creatius es celebraran periòdicament de forma presencial a les ciutats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest projecte és fa possible gràcies a l’Associació d’Artistes i Artesans de FAD (A-FAD), institucions del Foment de les Arts i el Disseny (FAD), amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la generalitats de Catalunya (CCAM) i el Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat.

Sobre A-FAD.

L’A-FAD és l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, fundada l’any 1973 fruit de la revitalització del concepte artesà, tant entre els creadors i creadores com entre el públic en general.

L’A-FAD creu en un i una artista i un artesà i una artesana que està en constant evolució i creixement, per la qual cosa, fomenta la idea d’A-FAD com a comunitat artística, aprofitant les sinergies entre els creadors i creadores com a font d’enriquiment.

L’A-FAD ha desenvolupat, al llarg de prop de 40 anys, una important tasca de divulgació i promoció del món de l’art i l’artesania, a través de la celebració d’exposicions col·lectives, la presència en fires importants dins del sector, la convocatòria de premis i l’organització d’esdeveniments de promoció de les arts.

En definitiva: gràcies als seus socis i sòcies, col·laboradors i patrocinadors, es fan possibles projectes com Taller Oberts BCN.

Fes-te soci o sòcia!

Pots consultar totes les avantatges d’associar-te a l’A-FAD aquí.

Contacte.

Edifici Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37–38
08018 Barcelona

tallersobertsbcn@a-fad.org
info@a-fad.org