Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Forma part de la comunitat Tallers Oberts BCN

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) podem desenvolupar el projecte de Tallers Oberts gràcies a totes les persones que s’associen: professionals relacionats amb l’art, l’artesania, la joieria contemporània, el disseny, la creació i la cultura. Associar-se ajuda a fer fort el sector, a més a més d’obtenir millores comunes i advantages professionals.

Anima’t a formar part de l’A-FAD i promou l’art, l’artesania i la cultura! Aquí  pots associar-te i descobrir les avantatges per socis i sòcies.

Durant tot l’any pots omplir la sol·licitud per a formar part del directori de Tallers Oberts.

Aquests són els passos que cal seguir:

  1. Omplir la sol·licitud
  2. Des de l’associació revisarem totes les dades per complir els requisits establerts. 
  3. T’enviarem un correu electrònic amb l’usuari i la clau d’accés personal perquè pengis la teva informació a la fitxa de participant. Aquesta fitxa, i tota l’informació que hi consti la gestionarà la persona participant.
  4. Farem una revisió de la informació penjada perquè no hi hagi errades o informació incorrecta. Aquesta revisió es farà un cop al mes. Les noves fitxes, per tant, es publicaran a la web els següents 30 dies.
  5. Publicarem la teva fitxa de participant a la web. Comparteix-la a les teves xarxes socials i anima a altres a formar part del projecte, entre tots creixerem junts!

Requisits per a participar-hi:

a) La convocatòria de Tallers Oberts va dirigida a:

— Artistes plàstics, artesans i artesanes de qualsevol disciplina residents a Catalunya que treballin l’execució tècnica, el concepte o la qualitat material.
— Col·lectius d’artistes que treballin projectes conjuntament.
— Associacions artístiques, escoles d’art, fàbriques de creació i espais de treball compartits entre diferents artistes independents.

b) Preus:

i. Socis i sòcies de l’ A-FAD: gratuït.
ii. Socis i sòcies  del FAD, membres de la FAAOC, persones amb carnet d’artesà/na expedit per la Generalitat de Catalunya: 30€ anuals (impostos no inclosos).
iii. Resta d’inscrits: 50€ anuals (impostos no inclosos).

c) Condicions importants:

—És imprescindible complir els requisits per a participar-hi i omplir la sol·licitud d’inscripció.
—Un cop al mes, la junta de l’A-FAD revisarà les sol·licituds i si compleixen els requisits rebràs un correu electrònic amb un usuari i clau d’accés per a poder omplir la fitxa.
—Les dades que voluntàriament es cedeixin al formulari de sol·licitud i inscripció seran tractades per l’AFAD per donar resposta a la sol·licitud de participació a les jornades de Tallers Oberts i per la gestió i organització d’aquestes i per l’avís de futures convocatòries. Les seves dades no es donaran a tercers. Pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades contactant al correu electrònic info@a-fad.org. Més informació en www.a-fad.org o a la nostra sede.
—La participació a la convocatòria de Tallers Oberts comporta la plena acceptació de les bases i condicions exposades a la sol·licitud.

Si tens dificultats per omplir la teva sol·licitud no dubtis en contactar-nos: tallersobertsbcn@a-fad.org

Dades de la persona contacte

Obra

Click or drag a file to this area to upload.
Document PDF amb màxim 5 pàgines amb breu CV artístic, fotografies i descripció de l'obra, statement, etc...
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Imatges per a la fitxa del taller. Formats permesos: .jpg, .gif, .png. Pes màxim: 4Mb. Nombre màxim d'arxius: 6.

Dades fiscals