Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Passatge de Casamitjana 15
08005
Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

L’artista.

Antoni Yranzo (Barcelona, 1956) va néixer i es va criar en el barri de Poblenou, on actualment té el seu estudi de creació artística, situat en l’antiga fusteria familiar. La seva principal disciplina artística és l’escultura. Per a la creació de les seves peces, utilitza fusta reciclada i altres materials com a filferro, corda de cànem, pedres sense tractar…

L’obra.

Les seves obres són objecte d’observació, integració i no sempre signes evidents de reflexió, on la cultura dels materials i la física són simples i immediates. La majoria de les seves escultures neixen d’una necessitat de crear objectes que no sols tinguin un valor útil. Un dels seus últims treballs va ser la col·laboració en el projecte “In The Bauhaus Kitchen” que va consistir a dissenyar i produir en la segona seqüència d’aquesta performace artístic-gastronòmica, una taula de treball on els comensals van ser els creadors del seu propi cobert de fusta.

Serveis.

A part de les meves línies de treball realitzo peces per encàrrec tant a particulars com a empreses. Col·laboro també amb iniciatives que puguin sorgir tant culturals com gastronòmiques, entre d’altres, on les meves peces puguin aportar el seu paper. Rebo grups de visites al meu estudi, alguns d’ells realitzen algun tipus de taller.