Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Sant Elm, 45, bxs.
08003 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Àrtica taller.

L’Àrtica taller és un espai de creació artística amb instal·lacions especialitzades en estampació serigràfica. Neix amb la voluntat de ser un punt de trobada per als artistes de Barcelona, un lloc on conflueixin les eines i l’ambient ideal per a desenvolupar tot tipus d’arts plàstiques i projectes artístics. A part de ser un taller obert al públic, hi treballem de forma fixa quatre artistes multidisciplinars: Berta A. Planas, Lali Solans, Raquel Marcos i Lau López. A totes ens mou la idea de fer xarxa artística a la ciutat i crear sinergies entre les diferents disciplines d’arts plàstiques.

Activitat.

Taller: Fem una animació a través d’una serigrafia!

Elaborarem una estampa única a través d’imatges d’estudi del moviment per després animar-la a través de l’stop-motion. Els participants s’enduran una làmina i un video de l’animació. No calen coneixements previs i el material està tot inclós.

Dissabte 21.05 · 11:00-14:00

15 €

Inscripció prèvia a través del correu electrònic.

Taller: Creem un cartell combatiu amb serigrafia

Elaborarem un cartell partint d’una composició creada per les mateixes participants. Acordarem el missatge, la tipografia, els colors… Finalment aprendrem a estampar-lo en serigrafia i cadascuna s’endurà una còpia. No calen coneixements previs.

Diumenge 22.05 · 11:00-14:00

15 €

Inscripció prèvia a través del correu electrònic.