Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Sant Baltasar, 11, entl.
08014 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Barcadoro Upcycled

Barcadoro Upcycled revaloritza gràcies al upcycling la roba rebutjada com a material per a crear. Regenera allò descartat en nous tèxtils i peces streetwear, barrejant especialment colors i textures. Simbolitza en les seves creacions la infantesa, el joc, la diversió, la diversitat al costat dels valors de consum responsable i sostenibilitat. Neix en resposta a una mirada crítica a l’actual producció de moda i el seu consum desmesurat, proposant noves maneres de dissenyar. Imparteix a més, tallers on aprendre a customitzar, arreglar i crear la teva roba a partir del reciclatge.

Activitats:

Taller: Iniciació a la costura a màquina, reciclant i customitzant una camisa

Aprendràs els principis bàsics de la costura a màquina, customitzant una camisa o samarreta que ja no facis servir a partir del reciclatge creatiu (Has de portar la teva camisa). Enfilar, funcions de cosir recte i ziga-zaga, brodar i fer un doblec.

Dissabte 21.05 · 12:00-14:00

Gratuïta.

Taller de costura i upcycling: recicla i cus un top amb patchwork experimental.

A través del reciclatge creatiu de velles samarretes, realitzaràs el teu propi top a partir d’un patró bàsic de samarreta. Usarem tècniques de patchwork per a reciclar les peces que portis. Combinarem materials i cosiràs el teu propi top.

Dissabte 28.05 · 12:00-14:00

15 €