Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Consell de Cent, 159, local H
08015 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Dinamo-Studio

Dinamo és un espai d’experimentació i creació artística on es desenvolupen projectes mitjançant tècniques de producció i reproducció d’obra gràfica aplicada sobre diferents suports. El que més ens agrada és jugar, experimentar i fusionar conceptes, portant al límit els nostres coneixements. Som amants de les tècniques manuals tradicionals. El nostre principal objectiu és cuidar-les, mantenir-les vives i desenvolupar projectes relacionats a elles. El nostre sistema de producció és conscient, responsable, requereix temps i això ens encanta.

Activitats:

Taller: Pigments de la Natura

Aquest taller consisteix a aprofitar els pigments de fulles, escorces, flors, restes de menjar, arrels, etc. per a aconseguir colors i poder tenyir les teves peces tèxtils. Realitza un mostrari i sorprèn-te amb els resultats!

Dissabte 21.05 · diversos horaris
Diumenge 22.05 · diversos horaris
Dissabte 28.05 · diversos horaris

Preu: 18 €

Taller: Serigrafia Floral

Vine a conèixer el procés de la serigrafia utilitzant la tècnica del Rayograma: consisteix en l’alteració d’una superfície sensible a la llum mitjançant l’aplicació directa d’objectes. Després estamparem una tote bag.

Dissabte 21.05 · Diversos horaris
Dijous 26.05 · Diversos horaris
Dissabte 28.05 · Diversos horaris

35 €

Taller: Retrats Blue Print

Experimenta amb aquesta tècnica fotogràfica directa anomenada Cianotipia. Envia’ns una foto i converteix-la en una postal de fusta en blau de Prússia.

Diumenge 22.05 · diversos horaris
Diumenge 29.05 · diversos horaris

18 €