Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Consell de Cent 159, Local H
08015 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020.

Cianotípia & Enquadernació.

Fusionem tècniques per a aconseguir resultats increïbles! Aprendrem la tècnica de la cianotípia, per tal de convertir la nostra composició en una llibreta de butxaca. Has de dur la teva mascareta i portar-la durant tot el tallr/activitat. Aforament màxim de 6 alumnes.

DG 25.10 11:30-13:00h i 16:00-17:30h

Reserva la teva plaça: info@dinamo-studio.com

Preu: 20€

El taller.

Som amants de les tècniques manuals tradicionals. El nostre principal objectiu és cuidar-les, mantenir-les vives i desenvolupar projectes relacionats amb elles. El nostre sistema de producció és conscient, responsable, requereix temps i això ens encanta. Als nostres tallers portem al límit la nostra filosofia: experimentar i crear gaudint. Sense pressa, però sense pausa.

La filosofia.

La nostra vida es fon amb el treball… la nostra filosofia es trasllada als nostres projectes… el nostre dia a dia és part del que som i inspira el que fem. Ens encanta compartir i conèixer persones amb les quals crear i desenvolupar projectes i col·laboracions.

Serveis.

Oferim el servei de serigrafia per a personalitzar els teus articles de tèxtil, paper o fusta. Fem disseny gràfic, revelem segells i enquadernem els teus treballs. Impartim tallers d’estampació, enquadernació manual, producció visual, i a més tenim un laboratori fusió on ens agrada barrejar i experimentar amb diferents tècniques.