Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Elomi / Eva López Miguel

C. Servet 74, Bxs
08030 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Vaig iniciar els meus estudis a l’Escola Massana l’any 1980, amb la certesa de voler dedicar-me a la ceràmica i al torn com eina de producció d’objectes. Durant la dècada dels 90 em vaig llicenciar en l’especialitat d’escultura a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

M’he dedicat des de fa més de dues dècades, especialment, als atuells relacionats amb el món del te i cafè (teteres, gots, bols, tasses). La creació d’objectes utilitaris s’ha basat en tres premisses. Per una banda, la valoració i coneixement de l’ofici ceràmic d’alta temperatura i del treball artesanal de l’objecte, i per altra banda, el fet de ser accessible i assequible per a tothom. També realitzo peces artístiques i projectes particulars, i he participat en exposicions, biennals internacionals de ceràmica i exhibicions d’ofici.

Serveis.

Dins de la meva activitat faig encàrrecs personalitzats per a particulars i institucions. Ofereixo serveis per a empreses realitzant prototips, peces personalitzades, i treballo per a botigues especialitzades en te i cafè. També organitzo cursos especialitzats d’ofici ceràmic (torn i esmalts d’alta temperatura).