Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Entre rajoles / Natalia Galera

C. Monlau 49, Bxs Local 1
08027 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020

Fes el teu propi mural ceràmic.

La finalitat és crear un mural ceràmic de 2 o 4 rajoles a partir d’un disseny propi. Triarem la imatge, farem plantilles i pintarem el dibuix escollit a les rajoles, tot seguint la tècnica ceràmica de la majòlica. Material i fornada inclosos. Aforament màxim de 5 persones. Ús de la mascareta obligatori durant l’activitat.

DS 24.10 11:00-13:30
DG 25.10 11:00-13:30

Reserva la teva plaça: entrerajoles@gmail.com / T.664 30 65 93

Preu: 20€

L’artista.

Em dic Natàlia Galera i fa dos anys que vaig crear l’empresa Entre Rajoles situada al Barri de la Sagrera. Porto 18 anys especialitzada en la reproducció de ceràmica antiga del segle XIII al segle XIX. Realitzant rajoles a mà mitjançant la tècnica ceràmica de la Majòlica, un ofici del segle XIII en perill d’extinció donat que ja no s’ensenya ni a les escoles. Per aquesta raó és molt important per mi fer difusió i divulgació del meu ofici per evitar que es perdi i caigui en l’oblit.

Vaig estudiar a l’Escola d’Arts aplicades i Disseny, La Llotja de Barcelona. Durant la meva trajectòria professional he fet varies exposicions a llocs emblemàtics com a l’Associació de Ceramistes de Barcelona, el Departament d’Artesania de la Generalitat de Catalunya o l’antic Museu de Ceràmica de Barcelona situat al Palau de Pedralbes. Actualment, a part de fer reproduccions també faig rajoles més contemporànies.

Serveis.

Faig encàrrecs de tot tipus i rajoles personalitzades, tant per despatxos d’arquitectura, com interioristes i dissenyadors com per particulars. En breu començaré a fer workshops puntuals un cap de setmana al mes per a la gent que pugui estar interessada en aprendre a fer i pintar rajoles.