Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Estudi d’Art Marta / Joan Montcada

C. Sant Lluís 63, 5è 1a
08024 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Marta Montcada és polifacètica per definició, treballant amb pintura, dibuix, gravat, ceràmica, instal·lacions, diapositives, llargmetratges… Segueix la trajectòria artística en el taller iniciat pels seus pares artistes i professors d’art Joan Montcada i Mercè Escaiola, on conserva i exposa les seves obres.

Després de llicenciar-se en Belles Arts, inicia l’obrador de gravat i serigrafia (1984-2008) “Binomi”, una etapa d’investigació fent estampacions, organitzant seminaris, assessorant altres artistes i participant en fires especialitzades. Aquest fons d’estampes també forma part de la col·lecció que es pot consultar.

Un centenar d’exposicions personals al país i a l’estranger, col·lectives, premis, fires i festivals mostren la seva obra a Catalunya, València, Madrid, Aragó, França, Suïssa, Alemanya, Estats Units, Argentina, Brasil i Japó. En aquest darrer país, que visita regularment des dels anys noranta, ha creat un gran vincle cultural i d’amistat, endegant l’Art Festival Montcada a Okayama, que ha arribat a la 9a edició l’any 2020.

Serveis.

Escrivint prèviament (martamontcada@gmail.com) el taller ofereix visites concertades guiades a través de les obres que conserva i l’experiència artística de la família Montcada, alhora que pot organitzar seminaris de pintura, dibuix, gravat i tècniques mixtes per a grups reduïts de persones interessades en la pràctica de l’art.