Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Tenor Masini 79, local 5
08028 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

GirlsAreSuperheroes

Edelweiss López, creadora especialitzada en segells i estampació. ⁣Des del seu projecte GirlsAreSuperheroes utilitza l’estampació com a eina per a fomentar la creativitat.⁣ ⁣Actualment pots trobar-la a M de Artesanas, una botiga-taller compartida on podràs trobar els seus productes o personalitzar els teus segells per a ajudar-te a trobar una solució creativa i sostenible a l’embalatge del teu negoci o per als teus projectes personals.⁣⁣ També imparteix cursos i monogràfics especialitzats d’estampació i altres tècniques per a desenvolupar els teus recursos creatius.

Activitats:

Curs: Segells de fotopolímer

Aprendràs aquesta tècnica màgica i crearàs un segell a partir del teu propi disseny. ⁣No cal tenir coneixements previs de dibuix ni de cap tècnica. Inclou tots els materials.⁣ És obligatòria la confirmació prèvia de la plaça.

Dimarts 24.05 · 19:00-21:00

30 €

Curs: Carvat de segells

Crea el teu propi segell de goma per a estampar on vulguis. Aprèn un nou recurs creatiu i gaudeix d’aquesta tècnica relaxant i addictiva. No necessites coneixements previs. El material està inclòs.

Dimecres 25.05 · 11:00-13:00

35€

Taller: Taller familiar de reciclatge de roba

Taller familiar en el qual donarem una nova vida a aquestes peces que tens en l’armari. Porta una peça vella i l’estamparem amb divertits segells. No necessites coneixements previs. El material està inclòs (excepte la peça)

Dissabte 28.05 · diversos horaris

12 €