Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Inula [M.Carmen G.Mahedero]

C. Torrijos 68
08012 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

L’artista.

Inula [MCarmen G Mahedero]. Artista visual i investigadora centrada en les relacions existents entre món vegetal i societat. Les seves creacions observen les possibilitats narratives de l’entorn i investiguen el camp ecosocial. Treballa amb el paisatge com a lloc que codifica l’univers de relacions ecològiques, històriques, perceptives i culturals. A través de la seva obra revisa valors associats al paisatge posant de manifest la pèrdua d’empatia que hem desenvolupat en relació a l’entorn biofísic que habitem i qüestiona com i per què hem arribat a aquesta situació.

L’obra.

De les seves obres en deriven projectes dissenyats per a la difusió, la sensibilització i l’educació en paisatge. Ha tingut presència en museus com el MEIAC, el Museum Quartier, el CCCB o la Cineteca de Madrid i ha gaudit de diverses residències d’artistes. Actualment desenvolupa un treball d’investigació en col·laboració amb l’Institut Botànic de Barcelona. Treballa aquí i allà.

Serveis.

Acosto continguts creatius i culturals a públics diversos. La meva experiència prèvia com a docent i com a educadora en museus m’han capacitat per a conèixer les necessitats de grups diversos i les complexitats internes d’un museu. Ofereixo tallers formatius i workshops orientats a la pràctica artística relacionada amb paisatge, així com disseny de propostes i materials lúdics.