Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Corominas 17, Nau
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

El taller.

Vitralls Bonet és una empresa de creació, conservació-restauració de vitralls, vitralls de formigó i vidres gravats del Districte Cultural de L’Hospitalet de Llobregat.

L’empresa va ser fundada per J.M.Bonet el 1923 i des d’aleshores ha transmès de generació en generació, i de mestre a mestre, un esperit que contempla un escrupolós respecte per les tècniques i mètodes tradicionals, així com un interès constant pel desenvolupament de nous procediments.

El nostre equip està compost per dos creatius, un llicenciat en Belles Arts i en arts aplicades al mur. Un llicenciat en química especialitzat en conservació i restauració de vidrieres. Un conservador restaurador amb un màster en conservació de vitralls a més de muntadors, gravadors i instal·ladors. Tots ells formats a l’empresa i amb una llarga experiència en el camp dels vitralls.

L’empresa ha treballat amb Joan Vila Grau en la construcció dels vitralls de la Sagrada Família, amb Perico Pasto, Tano Pisano, Fornells Plà, Ramón Calzina, Marta Blasco, Josep Maria Jujol, Josep Maria Pericas i molts altres arquitectes i artistes.

Serveis.

Assessorament a artistes, interioristes. Vidres antics, gravats, vidriera de formigó. Muntatges i instal·lacions. Conservació de vitralls. Assessorament a arquitectes i conservadors.