Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Sant Adrià 34, Local 2
08030 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

El taller.

Juia Jewels és una joieria artesanal sostenible i responsable situada al barri de Sant Andreu, Barcelona. Joieria ètica, col·leccions pròpies i dissenys personalitzats en plata, or i platí amb gemes precioses i amb tècniques d’esmalt al foc sobre metalls.

La filosofia.

A través de la nostra joieria volem expressar artesania, exclusivitat, qualitat i responsabilitat social i ambiental, quatre pilars que considerem essencials a l’hora de crear joies “Feelings Designs”. Creem totes les joies sota els nostres valors i compromisos: utilitzem or just, disposem de la llicència Fairmined; garantim la traçabilitat de les gemes que utilitzem a les nostres joies; no utilitzem materials de procedència animal; entreguem les nostres joies amb un packaging sostenible i responsable; creem joies solidàries per a entitats del nostre entorn més proper.

Serveis.

Oferim el servei de disseny i creació de joies personalitzades en plata, or o platí, amb gemes traçables i esmalts al foc sobre metalls. Estem especialitzats en la creació de joies úniques i exclusives per bodes: aliances, arracades, penjolls, braçalets o botons de puny.