Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. d'Alaba 60, 2n 2a A
08005 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Artista visual des de 1995. Llicenciada en Belles Arts i Màster en Gestió Cultural. Ha exposat la seva obra en diferents països d’Amèrica, Europa i Àsia. En destaquen les seves exposicions individuals més recents com són “Abstract Thinking”, “Habitar” i “Espacios Deseados” a les galeries de Dinamarca, Polònia i Barcelona. També és gestora cultural, comissària independent i artivista per a l’Art Col·laboratiu i participatiu en projectes socials i reivindicatius.

Li interessen les noves formes de promoure la cultura i l’art a través de les xarxes i les noves tecnologies, promovent temes sobre gènere i multiculturalitat. Creadora i gestora de “About Women-Proyecto Internacional de Arte Postal sobre La Mujer”. Co-fundadora de ArtGestión Lab+, creant projectes expositius internacionals com ara “WEArt” a Polònia. Va col·laborar com a curadora i jurat del TINAPrize.

Serveis.

Visites a l’estudi amb cita prèvia. Encàrrecs de pintura. Classes i workshops de pintura. Workshops de collage creatiu i art postal.