Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. de Cabanes 33, Local
08004 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020

Taller de Fluid Art amb pintures acríliques.

Durant el taller de Fluid Art experimentarem diverses maneres d’utilitzar les pintures acríliques obtenint resultats molt sorprenents. Materials inclosos. L’obra realitzada durant el taller s’haurà de recollir uns dies més tard degut al temps d’assecat.

DS 24.10 11:00-14:00

Reserva la teva plaça: hola@labotanicabarcelona.com / T.640659733

Preu: 55€

El taller.

La Botànica Barcelona és un espai de creació i desenvolupament per a totes aquelles persones que volen viure del seu talent. Els i les nostres residents són fundadorxs de petites marques de productes fets a mà i artistes.

La filosofia.

A La Botànica tenim una filosofia verda, com el color de les nostres plantes. Tenim altres ritmes, ens agrada parlar, estar en silenci, acompanyar-nos a vegades en els processos creatius i proposar-nos col·laboracions. Cuidem l’ambient per a crear una bonica comunitat creativa on ens puguem donar suport mútuament si ho necessitem, perquè sabem que emprendre costa, i en solitari molt més. Per aquesta raó, les nostres persones residents van teixint una xarxa entre elles, perquè mitjançant un sistema d’intercanvi de productes o serveis, allò que li falta a una persona, ho pot tenir una altra.

Serveis.

La Botànica es caracteritza també pels seus tallers creatius, exposicions personals o col·lectives i esdeveniments culturals.