Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

La Maldita Estampa Taller-Galería

C. Aragó 112
08050 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020

Fragments litogràfics.

Utilitzarem fragments de pedres naturals litogràfiques de Solnhofen a Baviera, que gràcies a la finor de gran permet dibuixar a la pedra com si fos paper, creant estampes d’una delicadesa en el traç i una gamma tonal òptima. Farem servir paper japoné. Aforament limitat. S’aplicaran les mesures de seguretat per respectar les distàncies.

DS 24.10 10:00-14:00

Reserva la teva plaça: lamalditaestampa@gmail.com

Preu: 30€

El taller.

El Taller Galeria, la Maldita Estampa, és un espai de creació, recerca, formació i difusió de la gràfica contemporània. Estem especialitzats en serigrafia tèxtil o paper, gravat en buit, gravat en relleu, litografia, xilografia, fotografia i arts del llibre, entre d’altres. Comptem amb un espai completament nou, acondicionat i la infraestructura necessària per al desenvolupament d’aquestes activitats; disposem d’un taller de producció de més de 90 metres quadrats i una àmplia galeria expositiva.

La filosofia.

Apostem per l’art col·laboratiu; oferim espais de creació en els quals cadascun dels artistes aporta els seus coneixements, experiències i processos de creació; generant sinergies com la característica fonamental de la nostra forma de treball/creació.
Treballem perquè l’obra gràfica i els seus processos de creació i difusió estiguin a l’abast de tots, complint així amb un dels fonaments bàsics del gravat, que des dels seus inicis va ser la “democratització de l’art”.

Serveis.

Organitzem i impartim workshops i tallers, edició d’obra gràfica, taller obert, assessoria tècnica, galeria expositiva, esdeveniments, xerrades, col·loquis i més, un lloc de trobada, diàleg i col·laboració.