Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

C. de Martí, 18
08024 Barcelona

L’Autèntica.

L’Autèntica és escola de teatre i cinema, sala d’exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d’història a la ciutat de Barcelona. Forma, crea, produeix i exhibeix en les arts escèniques i cinematogràfiques. Està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l’àmbit educatiu. Espai per a companyies emergents amb propostes escèniques en petit format i innovadores en el llenguatge teatral, amb la premissa que s’adrecin a la primera infància.

El taller.

Activitat.

>> Taller familiar: La teva sala d’exhibició <<

Els nens i nenes preparen un mini plató amb el material que trobaran. Es vestiran com vulguin amb el que hi haurà preparat. El mateix grup farà la gravació de l’entrevista amb la càmera a l’espai que decideixin als seus acompanyants.

DIS 29.5 16:00 – 20:00

Activitat gratuïta.

Inscripció mitjançant registre web.

>> Activitat: Les mans parlen <<

El teatre s’expressa amb les mans i nosaltres volem que les mans deixin empremta a la paret del taller. Els participants hauran de triar un text que els transmeti emoció i plasmar aquestes emocions amb la mà untada de fang o pintura.

DIS 29.5 16:00 – 20:00

Activitat gratuïta.

Inscripció mitjançant registre web.