Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

Carrer de la Legalitat, 18
08024 Barcelona

L’Automàtica.


Un col·lectiu de dissenyadors gràfics, poetes, artistes i il·lustradors que hem recuperat una impremta de Letterpress a Barcelona i l’hem convertida en una associació cultural autogestionada. Conjuntament amb l’impressor i maquinista com a tutor i mentor, hem convertit un negoci tradicional en un espai actiu per al diàleg, per fer tallers, imprimir feines, experimentar i aprendre l’ofici.

Creiem en la transmissió del coneixement, en la regeneració d’espais, en l’autogestió, en la necessitat de desaccelerar el ritme, de treballar des del context local i, sobretot, d’ajuntar forces per defensar les coses que ens interessen.

El taller.

Activitat.

>> TALLER INTRODUCTORI A LA IMPRESSIÓ TIPOGRÀFICA <<

Descobreix com funciona la impressió tipogràfica amb única jornada intensiva de 8 hores al nostre taller de L’Automàtica. Pensa, dissenya i produeix entre una i tres peces amb un grup reduït de participants. És el taller ideal perquè puguis familiaritzar-te amb els processos i les eines d’aquesta tècnica d’impressió, i tornar cap a casa amb algunes còpies de la peça ja impreses. El taller inclou tots els materials necessaris.

Si t’interessa, escriu-nos a tallers@lautomatica.org, fem un taller el darrer cap de setmana de cada mes.

Un dia intensiu amb un grup reduït / Teoria i pràctica dels processos d’impressió tipogràfica / Conceptualització col·lectiva dels continguts de la peça / Dissenyar, compondre i imprimir / Tots els materials inclosos

Preu: 50 €

Inscripció a tallers@lautomatica.org