Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Xifré, 90
08026 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Les Mans.

Les Mans és un espai de creació i formació en ceràmica i altres disciplines artístiques. Ofereixen cursos, monogràfics, espais de treballs per a coworkers i botiga-galeria amb peces pròpies de la Martina Rogers i la Mònica Vilas.

Martina Rogers: Artista visual, llicenciada en Comunicació Audiovisual i en formació contínua en ceràmica i arts plàstiques des de la infància fins a l’actualitat.
Mònica Vilas: Llicenciada en Comunicació Audiovisual i amb formació multidisciplinària en música i ceràmica a Barcelona, ​​San Francisco i Montreal.

Activitat.

Taller: Il·lustració al plat, tècnica d’esgrafiat en ceràmica

A partir d’un dibuix propi o amb inspiració i idees que es proposaran, pintarem un plat de ceràmica. Per fer-ho, utilitzarem la tècnica de decoració d’esgrafiat. Un cop cuit podràs usar-lo per decorar o per menjar-hi! Per a tots els nivells.

Divendres 27.05 · 11:00-13:30

55 €

Inscripció prèvia a través del correu electrònic.

Taller: Crea un test únic de ceràmica

De la mà de l’Eva, ceramista i ànima de Mater Ceramics, vine a gaudir d’una tarda creativa i fes un test ideal per a suculentes o cactus. Aquest monogràfic és perfecte per tenir un primer contacte amb la ceràmica o seguir experimentant amb el fang.

Divendres 27.05 · 18:00-21:00

60 €

Inscripció prèvia a través del correu electrònic.

Taller: Crea Una Màscara de Ceràmica en família

Ens embrutem les mans en família! La Muntsa ens convida a passar un matí de dissabte creant màscares de ceràmica. Destinat a famílies amb infants a partir de 4 anys per crear conjuntament una màscara.

Dissabte 28.05 · 10:30-12:30

65 € (adult+infant)

Inscripció prèvia a través del correu electrònic.