Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. de Pàdua, 25, local 3
08023 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Luis Rodrigo Anaya.

El color i la llum, formes i traços, gestualitat i natura, tècniques i tendències, les ciutats i la seva gent… tot això és el que m’inspira. Sortir al carrer i xopar-me del meu entorn per a barrejar-lo amb la meva experiència i plasmar-lo en l’art és el que defineix el meu estil i obra. El meu origen en el disseny gràfic i la il·lustració m’han donat les eines tècniques necessàries per a destacar en aquest àmbit i així aconseguir transmetre la frescor i l’estil que em caracteritzen. La curiositat m’ha portat a experimentar les mil possibilitats del gravat. https://www.instagram.com/lram_illustration/

Activitat.

Curs: Gravat en linòleum

Vine i aprèn a treballar el linòleum amb les gúbies i a imprimir en el tòrcul. Cada participant farà un gravat en linòleum, l’estamparà sobre paper i s’emportarà a casa una targeta amb la seva obra original, a més del gravat. Tot el material inclòs.

Dissabte 28.05 · 10:00-13:30

45 €

Inscripció prèvia obligatòria.

Curs: Carvat de segells i impressió sobre tela

Aprèn la tècnica i descobreix els materials per al carvat de segells, i imprimeix el teu disseny sobre tela. Cada participant s’emportarà la seva col·lecció de segells i una peça de tela estampada. Tot el material està inclòs.

Diumenge 22.05 · 10:30-13:00

45 €

Inscripció prèvia obligatòria.