Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Nou de la Rambla, 149, local 2
08004 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Macranova

Macranova és un projecte que explora el macramé, un art tèxtil que permet la creació de peces decoratives i utilitàries a partir de cordes i les mans com a única eina. L’objectiu de Macranova és difondre la tècnica i promoure la filosofia del DIY oferint kits d’iniciació i tallers. També dissenyen i elaboren peces per a empreses i esdeveniments, i diversos dels seus patrons han estat publicats en revistes especialitzades. Els dissenys de Macranova aporten un aire fresc i modern, utilitzant materials naturals i respectuosos amb el medi ambient, reciclats de la indústria tèxtil.

Activitats:

Taller: Macramé modern, tapís tricolor

Aprèn macramé modern realitzant un bonic tapís, ideal per a decorar qualsevol estança. Aprendràs tots els nusos principals de macramé i t’emportaràs el tapís acabat a casa. Tot el material està inclòs. Edat mínima: 14 anys.

Dissabte 21.05 · 10:00-13:00

50 €

Consulta més info i reserva la teva plaça a > www.macranova.com

Taller: Macramé modern, porta-test “El jardí vertical”

Aprèn macramé modern, crea un jardí vertical i emplena la teva casa de plantes penjants. Aprendràs tots els nusos principals de macramé i t’emportaràs el teu porta-test acabat a casa. Tot el material està inclòs. Edat mínima: 14 anys.

Dissabte 21.05 · 17:00-19:00

35 €

Consulta més info i reserva la teva plaça a > www.macranova.com

Taller: macramé, Arc de Sant Martí

Aprèn a fer els famosos Arcs de Sant Martí de macramé amb la tècnica de teixit embolicat. Podràs triar entre una àmplia gamma de colors i textures per a fer un Arc de Sant Martí totalment personalitzat i únic. Tot el material està inclòs. Edat mínima: 14 anys

Dimecres 25.05 · 18:00-20:00

35 €

Consulta més info i reserva la teva plaça a > www.macranova.com