Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

C. Milà i Fontanals, 43
08012 Barcelona

Mariona Pedro.

Som la Mariona i el Pedro, ens vam conèixer fa cinc anys estudiant Art Tèxtil a l’Escola Massana, i hem seguit el camí juntes, treballant plegades en molts dels projectes artístics que desenvolupem. Captivades pels materials, el color i la forma. Són elements que trobem en un paisatge, en un camí o en una experiència. Ens interessa treballar amb diferents materials, i sobretot és el contacte de les mans amb aquest, el que guia el nostre procés creatiu. Ens sensibilitza i ens connecta amb quelcom originari. És a partir d’aquest contacte quan sorgeixen plantejaments espacials i podem aprofundir en les relacions que s’estableix tant amb l’entorn com amb nosaltres mateixes.

El taller

Activitat.

>> Taller: Composició i construcció mitjançant el color <<

Taller on treballar la interacció del color a través de la creació de teixit de paper i assemblatges amb fusta. Experimentar amb materials, com el color es relaciona amb la construcció i estableix un diàleg amb l’espai.

DIS 29.5 12:00 – 13:30

Activitat gratuïta.

Inscripció per email.

>> Exposició <<

Mostra conjunta del treball de les tres artistes del taller, Stéphanie Barbié, Pedro Murúa i Mariona Cañadas, on les peces interactuen creant nous espais de textures i formes. Entre la fragilitat del paper, el pes de la pedra i el moviment del metall, es creen diferents diàlegs que apropen els mons que acompanyen a cada artista.

DIS 29.5 11:00 – 14:00 / 15:00 – 20:00

DIU 30.5 11:00 – 15:00

Activitat gratuïta.

No cal inscripció prèvia.