Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. d'Àlaba 58, Bxs 2a
08005 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020

Cirurgies de l’Antropocè.

Workshop presencial que explora el collage des d’una perspectiva tècnica i reflexiva. L’activitat planteja una sèrie de pràctiques que giren entorn un tema concret: el pols dels paisatges durant l’era de l’Antropocè. Aforament limitat a 6 persones. Ús obligatori de la mascareta. Presa de la temperatura abans d’entrar al taller. Ús de gel hidroalcohòlic a l’inici i durant la sessió. Material inclòs desinfectat. Recollida de dades persones dels participants. Omplir el formulari de declaració de condicions per part dels participants.

DV 23.10 18:00-20:00
DS 24.10 11:00-13:00

Reserva la teva plaça: info@martadelospajaros.com

Preu: 25€

L’obra.

La integritat de la seva obra sorgeix del binomi format per les Humanitats i l’Art. Entén el collage com a mitjà de disrupció discursiva, a través del qual construeix noves unitats de significat derivades d’una reflexiva selecció, des-contextualització i re-contextualització de matèria gràfica inherent al nostre imaginari col·lectiu. Les sinèrgies de reciprocitat dialèctica entre text i imatge són sempre a la base de la seva producció artística. Composicions crítiques que projecten escenaris inèdits, el quals encara que onírics en aparença, romanen discursivament arrelats a una realitat sostinguda tant pel cos textual en el que s’inspiren com per les imatges seleccionades per a representar-lo. El seu llenguatge plàstic entreteixeix quirúrgicament material gràfic d’origen divers capaç d’erigir locus carregats d’intencionalitat que apel·len l’imaginari de l’espectador i el duen cap a un espai-temps reflexiu, emplaçat sobre la fina línia que diferencia la realitat de les seves possibles alternatives.

Serveis.

En el transcurs de l’any Marta de los Pájaros organitza experiències creatives úniques sota el format de workshops temàtics per a grups reduïts així com també dissenya sessions formatives a mida per a organitzacions culturals i corporatives. Admet encàrrecs individuals alhora que ofereix solucions conceptuals, visuals i gràfiques per a institucions i empreses.