Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

Metàfora, tallers D’Art i Artteràpia

Metàfora, tallers D’Art i Artteràpia.


Metàfora’s Studio Arts Programs és una escola d’art a Sants, situada en un antic complex de fàbriques. Artistes de tot el món treballen en un ambient d’estudi relaxat, envoltats de plantes i creativitat, abraçant una atmosfera encantadora d’un Barcelona oblidat.

< ENG > Finally, after months with no public events on Barcelona’s art scene, we are ready to open our studios in a public event. Metàfora’s Open studios are organized in collaboration with “Tallers Oberts BCN”, a yearly festival of open studios all over the city. Visual artists open their world of creation, art, crafts and design to the public for one intense weekend and Metàfora will not miss taking part in this celebration.

Activitat.

>> Què és l’Arterapia? <<

  • En primer lloc farem una breu visita a les instal·lacions de l’escola
  • Tot seguit, explicarem què és l’artteràpia
  • Seguidament, explicarem com és la formació d’artteràpia
  • Per a finalitzar, durem a terme 3 sessions de GAT simultànies amb 7 persones com a màxim en cada GAT

En què consisteix una sessió GAT?

El Taller o Grup Experiencial en Artteràpia és un dels pilars de tota formació en artteràpia. Consisteix en un grup reduït d’alumnes que treballen diferents aspectes artístics des de l’experiència. Una part del temps de la sessió s’utilitza per a crear objectes artístics i una altra part per a generar un diàleg entorn d’aquestes creacions. Guiats per una de nostres arteterapeutas, els participants van descobrint, a poc a poc -des de l’experiència mateixa- algunes de les situacions que donen nom als diferents conceptes que formen la teoria de l’artteràpia.

DIS 29.5 11:00 – 13:00

Activitat gratuïta.

Inscripció mitjançant registre web.