Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Glòria 7, 3r 3a
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020

Taller de pintura amb tècniques mixtes.

En aquest taller mostraré alguns recursos per a crear una obra utilitzant tècniques de pintura tradicionals, barrejades amb altres materials. Primer de tot, ens familiaritzarem amb el materials i, tot seguit, deixarem volar la nostra creativitat combinant-los. Material inclòs. El taller tindrà un aforament màxim de 3 persones. Cadascú ha de dur la seva mascareta. Al taller hi haurà gel desinfectant.

DS 24.10 12:00-13.30

Reserva la teva plaça: mireiacifuentes@gmail.com / T.677615693

Preu: 25€

L’obra.

Només puc definir-me a través del canvi. En la cerca de l’expressió d’allò que em transcendeix en la manipulació de la matèria. Persegueixo aquests moments de trobada amb una cosa desconeguda, però alhora íntimament quotidiana, en els quals la intenció desapareix i la pintura es fa sola.

Durant els primers anys de la meva trajectòria em vaig centrar en l’estudi del retrat i la figura humana, més tard la curiositat d’experimentar amb diferents tècniques i materials em va portar al camp de l’abstracció. Actualment visc un procés de fusió de tot l’experimentat. La nostra percepció del pas del temps i la transformació contínua del que existeix són una constant en el meu treball.

L’artista.

Mireia Cifuentes neix a La Seu d’Urgell (Lleida) el 1966. El 1992, s’instal·la a Barcelona per a dedicar-se exclusivament a la pintura i les arts plàstiques. Actualment és artista resident a Tres Passos Estudi (Edifici Freixas, 3r 3a. l’Hospitalet de Llobregat), col·laboradora a Tangram Espai-polièdric (Sarrià) i directora-fundadora de HappyArt taller de creació, pintura i dibuix per a adults.

Serveis.

Encàrrecs originals o reproduccions sobre diferents suports com a tela, fusta, paper o metacrilat, tant d’estil abstracte com figuratiu, retrats, paisatge… en tècniques vàries: oli, acrílic, tècniques mixtes, pastís, carbonet, llapis, etc. Classes de pintura i dibuix regulars per a adults i tallers monogràfics sobre tècniques específiques en el taller o a l’aire lliure.