Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Salvà 13
08004 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

He passat la primera part de la meva vida professional en diferents empreses, però després d’anys treballant en el sector de la enginyeria, ho vaig deixar tot per a dedicar-me a l’art. El meu camp de recerca és l’equilibri entre dos oposats complementaris: el jo i la naturalesa. Vull que ens reconnectem amb ella pel nostre benestar.

Si avui em dedico a l’escultura, em vaig expressar primer mitjançant la fotografia, exposant a França i a Madrid on em vaig graduar amb un Màster Artística i Conceptual (EFTI). Vaig guanyar el primer premi del concurs fotogràfic “Histoires Naturelles” del Museu de Ciències Naturals de Tolosa el 2016. Però a poc a poc vaig deixar la càmera per l’argila. Faig peces sempre en relació amb la naturalesa (animals, formes orgàniques) amb l’objectiu de transmetre pau, autenticitat, energia positiva. Algunes de les meves peces estan exposades a la galeria Migdiada, a Barcelona.

Serveis.

Creo peces úniques, fetes a mà. Treballo a vegades per encàrrec per a crear peces personalitzades. També m’uneixo amb artistes o empreses per a desenvolupar projectes específics. Per exemple: esdeveniments privats enfocats a un tema business a través de l’art, exposicions privades, creació de peces específiques per a aparadors, creació de productes aliant argila i altres materials.