Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Níquel 1, 2n A
08907 L'Hospitalet de Llobregat
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020.

Fabrica una làmpada de fusta.

Curs presencial de fabricació d’una làmpada de disseny artesanal i llum càlida. Aprendràs els coneixements bàsics per a treballar la fusta natural. El mateix dia t’enduràs a casa una peça feta a mà per tu! Duració de l’activitat de 4h 30min. Grups reduïts de 4 persones. Inscripció individual. Podreu treballar còmodament i amb atenció personalitzada. No és necessari tenir experiència prèvia. Nosaltres proporcionarem tot el material per al curs, així com tot allò necessari per garantir la seguretat i respectar les mesures sanitàries.

DS 24.10 10:00-14:30
DG 25.10 10:00-14:30

Reserva la teva plaça: nuuat@nuuat.com

Preu: 85€

Els artistes.

Jose, nascut a l’Uruguai, va créixer sota la influència de l’ofici familiar a causa de la tradició d’ebenisteria per part de pare i d’avi. Va treballar com a fuster al llarg dels seus estudis d’arquitectura a Barcelona, i més tard com a arquitecte a Barcelona, Amsterdam i Londres.

Andrea, nascuda a Barcelona, va descobrir la seva curiositat artística en el taller d’escultura de la seva mare. Després de graduar-se com a arquitecta, va treballar a Montréal, Rotterdam i Londres.

Jose i Andrea es coneixen en la universitat, i mentre acaben els seus estudis el 2012, comencen a concebre i produir els seus primers mobles i llums. Després d’un llarg viatge d’aprenentatge a partir de diverses cultures i maneres de fer, decideixen fundar la marca Nuuat. Amb la voluntat de donar forma a un projecte que combina les seves arrels amb la seva mirada personal cap a l’artesania. Disseny d’autor en fusta, cap a espais més íntims, naturals i humans.

Serveis.

Nuuat ofereix un servei de mobiliari en fusta a mesura, com a taules personalitzades, a més d’una línia pròpia de producte. També imparteix cursos com el taller de ‘Fabricació d’un Llum’ de disseny artesà, on aprendre a treballar la fusta natural i portar-te una peça feta a mà per tu mateix.