Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Juan Ramón Jiménez, 22, escala B, 2n
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

Taller Orbita Tinta

Orbita Tinta és un taller d’estampació i creació, situat a l’Hospitalet de Llobregat. Treballem amb art tèxtil i experimentem amb estampació, tècniques de tenyit artesanal, tints naturals, eco print, etc. Apliquem aquestes tècnica per a la creació de col·leccions per a moda sostenible, tèxtils per a la llar i peces d’art tèxtil. Oferim diferents tallers de creació en aquestes disciplines. Solange Dalannais és il·lustradora, artista estampadora i arquitecta. Camilla Corsini és artista i dissenyadora de moda. Especialitzada en disseny de moda infantil.

Activitats:

Taller: Iniciació al Shibori

Shibori és una tècnica mil·lenària de tenyit tèxtil procedent del Japó. Consisteix a crear patrons en la tela mitjançant plecs, reserves i bloquejos donant forma a dissenys únics i exclusius. Cada mètode de bloqueig proporciona un resultat diferent.

Dissabte 21.05 · 11:00-14:00

Preu: 30 €

Taller: Tints naturals amb residus d’aliments

Coneixerem les propietats tinctórees que tenen molts residus orgànics que podem trobar en les nostres cuines. Veurem diferents formes de com usar les tintures naturals per a estampar i tenyir sobre teixits de cotó.

Dissabte 21.05 · 16:00-19:00

Preu: 30 €

Taller: Costumització amb Shibori

Aplicarem la tècnica del Shibori a peces confeccionades per a personalitzar-les i donar-los una segona vida. Porta tres peces que vulguis pintar i nosaltres et donem una Tote bag de cotó.

Dissabte 28.05 · 16:00-19:00

Preu: 30 €