Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Topazi 15, 1r
08012 Barcelona
Vistes amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Vaig realitzar els estudis d’enginyeria a l’E.U.I.T.I.B. Em vaig dedicar al disseny industrial fins l’any 2001. El 2001 vaig iniciar els estudis de dibuix i pintura a l’Escola d’Art Sanvisens, i posteriorment a l’Escola Carme Muset. El 2009 em vaig iniciar en l’aquarel·la com a principal disciplina artística.

Ha estat en els últims anys quan m’he professionalitzat rebent classes de grans artistes de renom mundial com Keiko Tanabe, Álvaro Castagnet, Pedro Orozco, Cesc Farré, Milind Mulick, Amit Kapoor, Fabio Cembranelli, Pablo Ruben, Eugen Chisnicean, entre d’altres.

Vaig participar al Simpòsium Internacional d’Aquarel·la a Llançà el setembre de 2015 i al de Salamanca l’any 2017. Soc soci de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya. Soc professor de dibuix i pintura des de l’any 2006 al meu propi taller i a partir de l’octubre de 2012 als Lluïsos de Gràcia de Barcelona. Faig tallers esporàdics de cap de setmana.

Serveis.

Ofereixo encàrrecs facilitant-me la fotografia del motiu. Faig classes regulars als Lluïsos de Gràcia (dilluns i dimecres de 17h a 20h, i dimarts i dijous de 10h a 13h). Faig tallers de cap de setmana a la Masia La Plana (Santa Maria d’Oló).