Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Berga 13, Local
08012 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

El taller.

Soc la Geòrgia Olivé, enquadernadora artesanal amb una gran experiència en el taller de tradició familiar Relligats Olivé, fundat el 1975. Soc una amant de les llibretes fetes a mà, úniques i de qualitat, i venc una gamma àmplia de dissenys originals i atractius per tots els gustos i edats.

A través de la selecció de papers, teles i altres materials que utilitzo pretenc captivar tots els sentits i despertar interminables emocions que portin plaer a la vida quotidiana.

El meu taller/botiga ofereix una immensa varietat de productes artesanals com ara llibretes, àlbums, carpetes i objectes artístics. Cadascun d’ells són objectes singulars amb dissenys exclusius, que formen en conjunt un treball artesanal delicat i precís fet amb molt d’amor i dedicació.

Serveis.

Al taller ofereixo el servei d’enquadernació i restauració de tota mena de llibres amb l’objectiu de conservar el seu valor material i emocional, preservar la qualitat original i fer-los perdurables. Quan s’entra al meu espai, s’experimenta l’emoció provocada pels colors, olors, textures i formes, alhora que em veuen treballar.