Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Palla 7
08002 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

El taller.

See You Leather el formem dues dones artesanes, amants de les manualitats i l’ofici de la marroquineria. Som una marca petita situada al barri Gòtic. Actualment la nostra botiga física l’hem hagut de deixar per la situació que estem travessant, però mantenim el nostre taller, on fabriquem i atenem amb cita prèvia a clients que ho desitgin o bé per a reparar alguna peça, aprendre a confeccionar els seus projectes, o retirar una compra online. A Internet ens podeu trobar a www.seeyouleather.com i a les xarxes socials com /seeyou.leather.

La filosofia.

Com a marca apostem per l’aprofitament de recursos i el consum local. Utilitzem únicament cuirs procedents del descarti alimentari. Creiem en el slow-fashion. El nostre lema? Compra menys, triga bé, fes-ho durar!

Serveis.

Oferim servei de restauració i reparació dels nostres productes de manera gratuïta i sense venciment. Som fabricadors i realitzem peces per altres marques i petits emprenedors. També fem peces personalitzades per aquells que desitgen una cosa molt particular i personal. Ho fem realitat!