Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

Pl. Cardenal Cicognani, 1, bxs.
08027 Barcelona

siNesteSia Arte&Costura.

Artista i comissària, és la creadora de sinestèsia. Tècnica Superior en Arts plàstiques en les especialitats d’Arts aplicades al Mur i Disseny d’Indumentària per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Guanyo una beca de producció de la Fundació Felicià Fuster. Participant en diferents exposicions individuals i col·lectives. Ha col·laborat amb l’Associació Susoespai per apropar l’art a la Salut Mental. Actualment realitza el comissariat dels projectes que origina per sinestèsia. Crea i imparteix tallers artístics i creatius vinculats al tèxtil. Dissenya i realitza indumentària escènica i realitza als seus propis projectes artístics. 2020 CoronOrfismo.

El taller.

Activitat.

>> Taller: Conceptual tapís <<

Inspirant-nos en l’obra de Sonia Deulaunay realitzarem una peça tèxtil on el color i la textura seran els protagonistes creant paisatges on la pintura serà només pintura. L’import del taller es donarà a Rescat Animals.

DIS 29.5 11:30 – 13:30 / 17:00 – 19:00

Preu: 15 €

Inscripció per email.

>> Monogràfic: Art i moda a Sonia Delaunay <<

Monogràfic dedicat a Sonia Delaunay, una pintora que es va relacionar directament amb la moda traspassant els límits fins a aconseguir que la seva obra fos un reclam per a l’alta societat de principis del segle XX.

DIU 29.5 12:00 – 13:30

Preu: 10 € > donació a Rescat Animals

Inscripció per email.