Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

Pl. Cardenal Cicognani, 1, bxs.
08027 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

siNesteSia.

L’any 2015 vaig crear la BIENAL EL Venadito Arte contra el maltractament animal, amb l’objectiu de crear consciència i empatia cap als animals i donar visibilitat al treball dels artistes. En la seva 4ªed. la temàtica gira entorn dels PRIMATS, hi participen la FUNDACIÓ BUFONA i el Centre Cultural la Farinera del Clot. Vint espais a BCN acolliran d’Abril/Juliol l’exposició. Paral·lelament he creat cursos de formació creativa en línia vinculades a la sostenibilitat del tèxtil on col·laboren entitats com GREENPEACE o DEPANA. És prioritari protegir els animals i vital conservar els seus hàbitats.

Activitat.

Taller: No et trepitgis els baixos. Taller pràctic per a la sostenibilitat del tèxtil

Et mostrarem de forma molt senzilla i pràctica com escurçar els baixos d’uns pantalons per a adaptar-los a la mesura. Material inclòs, només cal portar uns pantalons. Imprescindible coneixement bàsic de màquina de cosir. L’import de la inscripció serà donat a Depana, Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural.

Dissabte 28.05 · diversos horaris
Diumenge 29.05 · 12:30-14:00

20 € 

Inscripció prèvia per correu electrònic.

Taller: TEXTILEA art tèxtil

Realitzarem amb restes de teixits, crearem una composició pictòrica basada en el color i la textura per a experimentar i explorar els límits artístics del tèxtil. No són necessaris coneixements previs. Material inclòs. L’import de la inscripció serà donat a Depana, Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural.

Dissabte 28.05 · Diversos horarios
Diumenge 28.05 · 10:30-12:00

20 €

Inscripció prèvia per correu electrònic.

Gimcana: El Venadito 4a Ed. Primats

Participa i troba les obres en 21 espais de BCN. En la web descarregar el planell. Pots adquirir el carnet SÒC MONA que reivindica el nostre passat evolutiu per 5€ /Donatiu íntegre a la FUNDACIÓ MONA

Dimecres 25.05 en horaris d’apertura
Dijous 26.05 en horaris d’apertura
Dissabte 28.05 en horaris d’apertura
Diumenge 29.05 en horaris d’apertura

Gratuïta.