Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. del Portell 14, Local
08023 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Artista visual i especialista en apoderament creatiu. La seva producció i investigació artístiques giren entorn el dibuix com a procés lúdic, com a camp de presència i experimentació amb tots els sentits.

En els darrers dotze anys ha desenvolupat diverses metodologies de desaprenentage entorn el dibuix i la pràctica artística com ara el “33 maneres de dibuixar”, el “Mètode F.I.E.S.T.A.” o “El cos que dibuixa”, aquest darrer creat conjuntament amb l’artista Maria Jesús Olivos.

La seva obra ha estat exposada en diversos països i el 2018 va fer la seva primera exposició individual, “Entre les flors”. Ha treballat com a professora associada a la Facultat d’Educació de la UB i ha donat tallers, seminaris i formacions al Mobile Week Barcelona, la Fundació Berché, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, l’Associació Professional Espanyola d’Artterapeutes o la UNED, entre d’altres.

Serveis.

Sonia Esplugas ofereix diverses formacions online on ens proposa recuperar el plaer de dibuixar d’una manera refrescant; des de l’experimentació, el joc i la sorpresa. La seva metodologia de desaprenenatge desafia a tothom, especialment als qui creuen que no saben dibuixar. També ofereix formacions a mida per a centres educatius i institucions.