Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

C. Mila i Fontanals, 43, bxs.
08012 Barcelona

Stéphanie Barbié.

Stéphanie Barbié és una joiera i dissenyadora d’accessoris decoratius per a la llar. “Nòmada en l’ànima, el moviment sempre ha estat un component molt important del meu treball i em va portar molt aviat a crear escultures mòbils. En 2019, he afegit a la meva marca de joies una col·lecció completa d’accessoris cinètics per a la llar. Mòbils que són com a joies per a la teva casa! Les meves creacions estan fetes a mà a partir de llautó i d’un material únic fet amb pàgines de llibres reciclats. De l’aliança del metall i aquesta “fusta de paper”, mòbils geomètrics, d’inspiració minimalista, neixen. El meu desig és que puguin embellir la teva vida :)”

El taller.

Activitat.

>> Taller de creació: DIY mòbil decoratiu <<

Si vols fabricar un objecte de llautó per a afegir-hi un toc de disseny a casa, aquest taller és per a tu! Aprendràs a treballar el metall per a crear un objecte que podràs penjar a la sala o al dormitori.

DIS 29.5 16:00 – 18:00

Preu: 25 €

Inscripció per email.

>> Exposició <<

Mostra conjunta del treball de les tres artistes del taller, Stéphanie Barbié, Pedro Murúa i Mariona Cañadas, on les peces interactuen creant nous espais de textures i formes. Entre la fragilitat del paper, el pes de la pedra i el moviment del metall, es creen diferents diàlegs que apropen els mons que acompanyen a cada artista.

DIS 29.5 18:00 – 20:00 / DIU 30.5 11:00 – 15:00

Activitat gratuïta.

No cal inscripció prèvia.