Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Taller Escola Tèxtil Teranyina

C. Notariat 10, Bxs
08001 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’espai.

Teresa Rosa-Aguayo us obre les portes del Taller Textil Teranyina. Aquí podreu veure com es teixeixen les teles i tapissos de forma artesanal aplicant tècniques molt antigues, fins i tot algunes d’elles ja es feien servir a l’antic Egipte. L’Olga i la Teresa us mostraran les col·leccions de xals, bufandes teixides al taller amb telers manuals de gran tradició al nostre país. També hi podreu veure mocadors tenyits amb la tècnica japonesa del Shibori o estampats directament amb una impressió de plantes.
A més, hi trobareu mocadors de seda amb aplicacions de feltre Nuno. Ens agrada mantenir vives totes aquestes tècniques per tal d’aplicar-les a dissenys actuals i transmetre-les per a que no es perdin.

Serveis.

Durant tot l’any, el Taller Teranyina t’ofereix la possibilitat de fer cursos i tallers monogràfics. Podràs iniciar-te i investigar diferents tècniques tèxtils, com són el teixit manual, el tapís, el Shibori, la impressió de teles amb fulles de plantes i flors, el feltre, etc. Informa-te’n a la nostra web o vine a visitar-nos.