Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Salvà 71, Bxs
08004 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.
Table Of Contents

L’artista.

Wendy Gingell és la fundadora de Taller Gingell, a més de la raó del nostre nom. Wendy és una artista de ceràmica que ha mostrat la seva ceràmica a Europa i Amèrica del Nord; fins i tot al Smithsonian, el Museu d’Art de Filadèlfia, i a les exhibicions d’artesanies de l’American Craft Council. La seva obra de ceràmica forma part de museus permanents i col·leccions privades d’Amèrica del Nord i Europa.

Ha assistit a diverses residències internacionals d’artistes de ceràmica, inclòs el Taller Internacional de Ceràmica, Kesckemet, Hongria; Project Art, Cummington, Massachusetts, els Estats Units; AIR Vallauris, Vallauris, França; i Medalta, Medicine Hat, Alberta, a Canadà. Té una llicenciatura en Belles arts en Escultura i una llicenciatura en Història de l’Art.
És membre actual de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), la Associació Ceramistes de Catalunya i Consell Nacional d’Educació per a les Arts Ceràmiques – EUA (NCECA).

Serveis.

Vam crear Taller Gingell per a fabricar lots petits de relíquies ceràmiques. Oferim ceràmica personalitzada per a restaurants boutique, marques de dissenyadors, regals d’empresa, noces i particulars interessats en diverses peces i jocs de vaixelles complets. Conservem els nostres dissenys i estil particulars, però ajustem les formes, colors i ús específicament per a tu.