Tallers Oberts BCN. Jornada de portes obertes d'espais de creació.

C. Banys Vells, 17
08003 Barcelona

Terra i Pell.

És Doctora en Belles arts i Tècnica Superior en Ceràmica Artística. Ha treballat per a diferents entitats, empreses i organitzacions com la Generalitat de Catalunya. La seva formació ve complementada per cursos específics de didàctica i educació. El món de la ceràmica la va atrapar especialment i són ja 19 anys els que porta des dels seus començaments. La passió pel seu treball i el seu ànim de superació li va fer anar desenvolupant-se com a ceramista i artista plàstica. Ha realitzat grans murals de ceràmica en cases particulars, ha col·laborat en projectes escultòrics amb artistes importants i crea les seves pròpies col·leccions de ceràmica funcional i joies.

El taller.

Activitats.

> Taller de creació: Ceràmica per a tothom <

Al taller de ceràmica per a tothom realitzarem una o diverses peces de ceràmica des del començament, utilitzant fang que després posarem al forn. L’activitat consisteix en crear un bol, una tassa o bé un test per les plantes.

DIS 29.5 12:00 – 14:00 / DIU 30.05 12:00 – 14:00

Preu: 25 €

Inscripció per email.

> Taller de joieria en llautó <

Al taller de joieria en llautó aprendrem a realitzar joies a partir d’una xapa metàl·lica. Farem penjolls, anells o arracades, amb la possibilitat d’utilitzar plata. No cal experiència prèvia.

DIS 29.5 12:00 – 14:00 / DIU 30.5 12:00 – 14:00

Preu: 50 €

Registre per mail.