Tallers Oberts BCN. Xarxa i directori de tallers d'art i artesania a l'àrea metropolitana de Barcelona.

C. Banys Vells 17
08003 Barcelona
Visites amb cita prèvia. Posa't en contacte amb el taller.

Activitat Tallers Oberts BCN 2020.

Taller de ceràmica.

Taller on es podran realitzar una o diverses peces de ceràmica seguint la tècnica del xurro, per tal de crear un bol, una tassa o bé un plat. Els nostres tallers s’adequen a les mesures de seguretat correctes per tal d’evitar la propagació del virus COVID. Mantenim un espai entre assistents i l’ús de la mascareta és obligatori.

DS 24.10 12:00-14:00

Reserva la teva plaça: terraipell@gmail.com / T. 650686562

Preu: 25€

L’artista.

Purificación Rodríguez és Doctora en Belles Arts i Tècnica Superior en Ceràmica Artística. Ha treballat per a diferents entitats, empreses i organitzacions com la Generalitat de Catalunya. La seva formació ve complementada per cursos específics de didàctica i ensenyament.

El món de la ceràmica la va atrapar especialment i són ja 19 els anys que porta des dels seus començaments. La passió per la seva feina i el seu ànim de superació la van fer anar desenvolupant-se com a ceramista i artista plàstica. Ha realitzat grans murals de ceràmica en cases particulars, ha col·laborat en projectes escultòrics amb artistes importants i crea les seves pròpies col·leccions de ceràmica funcional i joies.

Serveis.

Treballem també per encàrrec, peces i projectes personalitzats, en diferents materials com ceràmica, pintura, cuir, plata, or, pedres precioses.