Tallers Oberts BCN. 21-29 maig 2022 / Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació

C. Ciutat de Granada, 71, bxs.
08005 Barcelona

Dis. 21.05 – Dig. 29.05

TransfoLAB BCN.

TransfoLAB BCN és un centre dedicat a l’ecosistema creatiu de Barcelona centrat en el disseny, la innovació, la producció i l’experimentació amb els residus, l’economia circular i la sostenibilitat mediambiental. Bàsicament, oferim l’espai i el suport a makers, dissenyadors, arquitectes, artistes, estudiants, DIY aficionats i entusiastes creatius que busquen un entorn per desenvolupar i dissenyar les seves idees o projectes. Oferim suport durant tot el cicle de vida dels seus projectes, des de la concepció, planificació, creació de prototips, producció i promoció.

Activitat.

Taller: Lutieria. Construcció d’un Octo’jon

Construirem aquest peculiar instrument de percussió d’innovador disseny acostant l’experiència de tocar un instrument construït per un mateix. Cada participant s’emportarà un instrument de fusta contraxapada, tapes de bedoll i cordes.

Dissabte 21.05 · 10:00-12:00

35 €

Inscripció prèvia a la web.

Taller: Fabrica la teva pròpia Hawaiilamp

Vine i fabrica la teva pròpia Hawaii lamp a partir de roda de bicicleta recuperada. Aprendràs com unir un portalàmpades amb el seu cable, esbrinar com funciona i uniràs totes les peces d’una bicicleta en un procés creatiu, sent maker per un dia.

Dissabte 28.05 · 12:00-14:00

45 €

Inscripció prèvia a la web.

Taller: Impressió Natural – Braçalet de Coure

Crea la teva pròpia polsera única pressionant diferents materials naturals sobre la superfície del metall per a crear impressions. Els estudiants usaran martells i eines d’estampat per a agregar símbols o paraules per a enriquir el seu disseny.

Dissabte 28.05 · 10:30-12:30

55 €

Inscripció prèvia a la web.